Betaalmogelijkheden

 

Wij hanteren twee gemakkelijke manieren van online betalen. We ondersteunen iDEAL en Creditcard betalingen daarnaast kunt u natuurlijk ook uw bestelling betalen door het verschuldigde bedrag over te maken op onze bankrekening.

iDEAL (Gratis)

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank.

Als u gebruik maakt van internetbankieren bij uw bank kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening bij een van de volgende banken: ABN-Amro, ASN Bank, Bunq, Handelsbanken, ING Bank, KNAB, Moneyou Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos en Van Lanschot.

Hoe werkt een betaling via iDEAL? 

U plaatst uw bestelling via onze website. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen door op de iDEAL-betaalknop te klikken. Na het selecteren van uw eigen bank wordt u doorgeleid naar de website van uw bank waarin de betaalmodule van uw bank wordt geladen met de betaalopdracht voor uw bestelling.

U wordt door uw bank gevraagd de betaling te autoriseren. Na betaling worden wij door Stripe automatisch geïnformeerd dat de bestelling is betaald. U krijgt direct een ontvangstbevestiging via e-mail  en wij kunnen de bestelling direct verwerken.verwerken.

Voor het verwerken van de betaling via iDeal worden u geen extra kosten in rekening gebracht.

 

Creditcard

U kunt uw bestelling op onze website betalen met alle populaire creditcards, zoals Diners Club, American Express, Visa, MasterCard/EuroCard, enz. betalen.

De kosten voor het betalen met een credit card bedragen 1,4% +€0,25 van het totale orderbedrag incl. de verzendkosten.

Hoe werkt een betaling met creditcard? 

U plaatst uw bestelling via onze website. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met uw creditcard wilt betalen. De kosten voor betaling met creditcard worden aan het totaalbedrag toegevoegd en u wordt doorgeleid naar de beveiligde omgeving van Stripe waar u uw creditcard gegevens invult en de betaling autoriseert. Na betaling worden wij door Stripe automatisch geïnformeerd dat de bestelling is betaald. U krijgt direct een ontvangstbevestiging via e-mail  en wij kunnen de bestelling direct verwerken.